OM ALET BOSTÄDER AB

Mer än bara ett boende..

 

Aktiebolaget grundades 2019 och ägs av två familjer från Halmstad. Som småbarnsfamiljer förstår vi att en fungerande boendemiljö är väsentlig

.

Bakgrunden till att bolaget startades är en gemensam vision om att äga och förvalta hyresfastigheter. Visionen med Alet Bostäder är att sakta växa med sund förvaltning och genom att lyssna på hyresgästernas behov.


Bolaget har två hyresfastigheter i natursköna Laholm, Halland. Det är två charmiga fastigheter med närhet till såväl natur som Laholms centrum och fina stränder.


Vi är mycket glada över förtroende att få vara din hyresvärd och ser ljust på framtiden!


Styrelsen består av

- Sofia Brydolf, Ordför.

- Claes Hedbom, Styrelsemedlem

- Therese Fischer, Styrelsemedlem

- Ola Fischer, Styrelsemedlem

Följ oss på Facebook!


På facebook lägger vi ut lediga objekt och andra nyhter kring verksamheten. Är du på jakt efter lägenheter i området kring Laholm håll utkik på vår Facebook-sida redan idag!


Fastighetsägarna är en branschorganisation som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Tillsammans med våra medlemmar skapar vi förutsättningar för tillväxt och rum för framtiden.

- Fastighetsägarna -